+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen

Weefsel transportbanden

Weefsel transportbanden zijn geschikt voor alle soorten omgevingen: koud, nat, vuil en meer. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor zowel de bloemenindustrie als andere industrieën.

Weefsel transportbanden geschikt voor iedere omgeving

Onze Van Rijn Weefsel Transportbanden zijn speciaal ontworpen voor de bloemen- en plantenindustrie. Hier staan al vele honderden meters opgesteld in koude, natte en vuile omgevingen. Hierdoor vraagt het hoge betrouwbaarheid, stabiele overgangen en lage onderhoudskosten. Door deze eigenschappen zijn deze Weefsel Transportbanden ook uitermate geschikt voor andere industrieën.

Opgebouwd met RVS, een middenmotor en de juiste toplaag

De Weefsel Transportband is opgebouwd uit een RVS frame en geschikte materialen. Door zijn middenmotor, uitgevoerd met trommelmotor, hebben we een compacte en vaste inbouwmaten ook na het spannen van de band en kan de band 2 kanten opdraaien.

De band heeft 2 stuursnaren en een harde gladde toplaag wat hem zeer geschikt maakt voor het transporteren, opzetten en afhalen van de vele verpakkingen en toepassingen. Een zachte of ruwe toplaag is ook mogelijk indien gewenst.

Een op maat afgestelde Weefselband voor uw bedrijf

De Weefsel Transportband kan opgeleverd worden met diverse specificaties. Lengte, breedte, hoogte, snelheden en vermogens, eventueel met een kopaandrijving, een opsteekreductor, als vlakke transportband of opvoerknikband, alles is mogelijk.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen met Weefselband Transportsystemen?

Neem dan nú contact op! Wij horen graag wat voor uitdaging jij hebt met betrekking tot weefselbanden.

Wat onze klanten over Van Rijn zeggen