+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com
image-2018-06-06

UVC desinfectietunnel

De oplossing voor de voedingsmiddelen industrie

De desinfectie tunnel is een oplossing om producten en materialen van een low-care naar een high-care zone te transporteren. Uitgevoerd in RVS, volledig hygiënisch ontworpen en daarmee geschikt voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

Samenwerking Van Rijn en UVC

Van Rijn en Bioclimatic (UVC techniek, Nieuw-Vennep) werken nauw samen op het gebied van UVC tunnels voor de voedselverwerkende industrie. De jarenlange ervaring over het hygiënisch bouwen van machines bij van Rijn en specialistische kennis van Bioclimatic op het gebied van UVC techniek zorgen voor een systeem van ongekende kwaliteit.

Een nieuwe standaard op het gebied van rondom desinfecteren.

UVC Desinfectie tunnel

De oplossing voor het geautomatiseerd desinfecteren van inkomende materialen of grondstoffen. Geschikt voor het transporteren van materialen en producten van een low-care naar een high-care omgeving.
Door gebruik te maken van duurzaam UVC licht wordt het gebruik van chemicaliën voorkomen en omdat er geen mensenhanden aan te pas komen is het betrouwbaarder dan traditioneel desinfecteren.

Een UVC tunnel desinfecteert de buitenzijde van materialen rondom; afhankelijk van het ontwerp en de microbiologische eisen van de klant is een Log 6 reductie (99,9999%) op diverse bacteriën goed haalbaar.

De voordelen op een rij:

  • Desinfecteert rondom
  • Droog proces
  • Tunnel is eenvoudig te reinigen
  • Tunnel blijft koel
  • Log 4 op E. Coli, Log 6+ op Listeria

Meer informatie? Download onze UVC folder

Download info UVC tunnel