+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen

Stappenbaan voor emmerlijnen

Met de stappenbaan worden de emmers getransporteerd en op de juiste plek tot stilstand gebracht. De baan kan gecombineerd worden met andere systemen zoals de emmeronstapelaar, een vulunit en meer.

Stappenbaan voor alle soorten emmers

Van Rijn levert diverse oplossingen voor de logistiek van uw verpakkingen, waaronder ook het transporteren van emmers. De stappenbaan wordt gebruikt om de emmers stap voor stap te transporteren in het systeem. De stappenbaan is geschikt voor een groot bereik aan emmers, waaronder de ronde, vierkante en ovale emmers.

Stappenbaan op maat gemaakt

De stappenbaan bestaat uit een frame met een ketting, welke voorzien is van meenemers. De stappenbaan kan gebouwd worden in combinatie met een aantal emmer verwerkende machines waaronder de emmerontstapelaar, vulunit, emmersealer, dekseloplegger en dekselaandrukroller. Door de stappenbaan worden de emmers op de juiste positie gepositioneerd. Afhankelijk van het gewicht van de verpakkingen is de stappenbaan uit te breiden met meerdere stappen voor een klant specifieke inrichting.

Veiligheid met een compact ontwerp

De machine is voorzien van een aantal veiligheidsmaatregelen, zodat de bewegende onderdelen netjes afgeschermd zijn. Door het ontwerp, aandacht voor veiligheid en de materiaalkeuzes is de stappenbaan van van Rijn toe te passen in zowel food-, als non-food omgevingen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen met stappenbaansystemen?

Neem dan nú contact op! Wij horen graag wat voor uitdaging jij hebt met betrekking tot een stappenbaan.

Wat onze klanten over Van Rijn zeggen