+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com

Service en Onderhoud

Wij willen je graag volledig ontzorgen zodat je naar de machines geen omkijken hebt en je productie proces optimaal blijft lopen. Daarom leveren wij niet alleen machines van hoge kwaliteit maar ook service en onderhoud van hoge kwaliteit.

24/7 staan onze van Rijn service monteurs voor je klaar om je te helpen bij calamiteiten of regulier onderhoud, óók daar kun je op ons rekenen.

Maar wij leveren deze service niet alleen voor onze eigen machines,  ook zijn onze service monteurs in staat om eventueel andere gerelateerde machines voor je te onderhouden. Dan heb je slechts één aanspreekpunt en eventueel één onderbreking van je productieproces.

Graag bespreken wij de mogelijkheden hoe wij je volledig kunnen ontzorgen

Contact opnemen

Van Rijn staat altijd voor je klaar

Service

Met onze organisatie kunnen wij u verder helpen dan alleen onderhoud. Ook het aanpassen en vermaken van bepaalde machines behoord tot onze expertise. Of het nu onze eigen machines zijn of vergelijkbare machines van derden.

Moet uw transportband langer of korter gemaakt worden of uw machine aangepast? Wij regelen het. Onze monteurs kunnen dit ter plaatse aanpassen of we verplaatsen uw machine naar onze fabriek.

Onderhoud

Een deskundig onderhoudsteam staat altijd klaar om preventief onderhoud te verrichten. Aan de hand van opgestelde inspectie lijsten kijken wij jouw machines na en plegen klein onderhoud.

Na het onderhoud neemt onze monteur zijn werkzaamheden met je door en bespreekt eventuele vervolgstappen. Afhankelijk van het onderhoudscontract komt je in aanmerking voor prioriteit en gereduceerd tarief.

Contract

Wil je nooit zorgen hebben over je machines? Wil je dat ze altijd up-and-running zijn? Oók daar zorgen we voor!

In overleg spreken we ruim van te voren het service en onderhoud traject af. Zo heb je nooit meer omkijken naar je machines, wij regelen het voor je van A tot Z.

Wij kennen verschillende vormen van contracten, onze manager service komt graag bij je langs om dit toe te lichten de beste contract vorm te bespreken.

“Wil je niet alleen machines aanschaffen maar ook de service en onderhoud direct goed geregeld hebben dan kunnen wij je daarbij helpen. Als geen ander weten wij hoe wij de machines moeten servicen en onderhouden.”

Wat zeggen klanten over Van Rijn?

Wil je meer weten over onze service en onderhoud of wat je van ons kunt verwachten? Neem dan nú contact op! Wij horen graag wat je vragen zijn.

Klanten die we koesteren