+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen

RVS rollenbaan

RVS Rollenbanden zijn zeer geschikt voor gebruik in omgevingen waar vaak schoongemaakt moet worden. Door het materiaal is de rollenband geschikt voor zowel droge als natte omgevingen.

Hygiënische RVS Rollenbaan

Rollenbanen welke zeer geschikt zijn voor de hygiënische toepassingen in de RVS uitvoering. Ook maakt Machinefabriek van Rijn RVS rollenbanen welke zeer zwaar en degelijk zijn voor de industriële/chemische omgeving. Onze rollenbanen worden zowel in droge als in een natte omgeving toegepast. Vanwege het hygiënische design zijn de banen zeer makkelijk en goed te reinigen.

Afgestemd op jouw productielijn

We leveren onze rollenbanen zowel in de standaard RVS 304 of als optie in de RVS316 uitvoering. De rollenbanen zijn te leveren met diverse soorten zijgeleiding. Tevens is het mogelijk om de hoogte van het frame in diverse hoogtes aan te passen.

Ook de variatie van rol diameter en rol steek is altijd afhankelijk van het producten en daar kunnen we uiteraard te allen tijd adviseren.

Wij kunnen de rollenbanen op elke gewenste lengte aanleveren en hebben hier geen beperkingen in. Ook eventueel rollenbanen boven elkaar en of in andere vormen zijn mogelijk.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen met RVS rollenbanen?

Neem dan nú contact op! Wij horen graag wat voor uitdaging jij hebt met betrekking tot rollenbanden.

Wat onze klanten over Van Rijn zeggen