+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com

Kariflex

Klant beschrijving

Kariflex is een innovatief en modern bedrijf dat al meer dan 30 jaar excelleert in het
beleveren van groothandelsbedrijven. 

Kariflex is een innovatief en modern bedrijf dat al meer dan 30 jaar excelleert in het beleveren van groothandelsbedrijven. Kariflex is gespecialiseerd in het exporteren van snijbloemen, planten en handgemaakte boeketten. Dagelijks werken de medewerkers van Kariflex met veel enthousiasme aan orders die bestemd zijn voor
groothandelsbedrijven. Daarnaast heeft Kariflex plezierige samenwerkingsverbanden met de betere kwekers om directer de vraag van de markt door te vertalen tot diep in de start fase van de keten. De kweker!

Project beschrijving

Door toepassing van degelijke modulaire schakelbanden opgebouwd in RVS frames
zijn wij in staat geweest, eenvoudig doch doeltreffend en overzichtelijk de productie
te verbeteren.

Bloemen en planten in diverse verpakkingen en maten van fusten, dozen en trays worden door elkaar aangevoerd en via een scan en transportsysteem verdeeld naar de diverse werk en kar opbouw plekken. De lijnscanners geven hier
betrouwbaar data om de verpakkingen naar de juiste uitgang te sturen. Deze uitgangen zijn uitgerust met RVS boom overzetters die met een theoretische capaciteit van ca 1700/ uur zeer degelijk hun werk doen.

Wat onze klanten zeggen
Wij konden bij Van Rijn onze gedachte omzetten in een goed werkbaar systeem. We kende Van Rijn al vanuit de relaties en wisten dat ze kwaliteit konden leveren toen bleek dat de prijs ook bij ons te paste hebben wij de opdracht gegeven. Het systeem en de techniek die wij hebben gekregen past precies bij ons. Eenvoudige technieken, goed een eenvoudig te onderhouden met lage onderhoud kosten. Het service- en onderhoudsteam van Van Rijn doet maandelijks preventief onderhoud waardoor onze productie zeer weinig stagnatie heeft.

– Paul van de Oever