+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com

E. den Dekker

Klant beschrijving

Bij E. den Dekker in Honselersdijk zijn ze gespecialiseerd in snel en betrouwbaar leveren van vele planten. Ze kunnen hun planten en producten direct bij 1500 verschillende kwekers betrekken en door heel Europa leveren.

Ruim vijftig medewerkers in binnen- en buitenland zorgen voor deze goede service. E den Dekker is trots op de snelheid waarmee ze dat kunnen, maar ook om de kwaliteit die ze kunnen garanderen.

Project beschrijving

Door toepassing van degelijke modulaire schakelbanden opgebouwd in RVS frames zijn wij in staat geweest, eenvoudig doch doeltreffend en overzichtelijk de productie te verbeteren.

Vele grote en kleine planten in diverse verpakkingen, trays en dozen worden door elkaar aangevoerd en via een scan camerasysteem en transportsysteem verdeeld naar de diverse werk en kar opbouw plekken. De camera’s scannen de barcode en stuurt dit naar het ERP systeem om real time de uitgang terug te krijgen. Hiermee is het mogelijk op laatste moment nog in te grijpen in het proces en een andere uitgang te kiezen. Deze uitgangen zijn uitgerust met RVS boom overzetters die met een theoretische capaciteit van ca 1700/ uur zeer degelijk hun werk doen.

Wat onze klanten zeggen
Van Rijn heeft ons geholpen onze doelstelling te bereiken door snel en flexibel te kunnen leveren en ons overzicht geeft wat we aan het doen zijn. De prettige samenwerking en door met een open gedachte te denken hebben met transportbanden eenvoudig ons proces kunnen verbeteren. Het heeft ons meer snelheid en flexibiliteit gegeven waardoor wij beter onze klanten kunnen bedienen. De installatie is erg betrouwbaar en de onderhoud kosten zeer laag. De service van Van Rijn doet maandelijks preventief onderhoud waardoor wij de betrouwbaarheid hebben kunnen waarborgen.

-Max Lumenta – Manager Distributie