+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen

Emmerontstapelaar voor maximale efficiëntie

Met ons automatische emmeronstapelsysteem is jouw productieproces zo efficiënt mogelijk. Door dit systeem hoeft de emmer ook niet van de binnenkant aangeraakt te worden, waardoor bacteriën niet in de emmer terecht komen.

Emmers ontstapelen in alle vormen en maten

Van Rijn levert diverse oplossingen voor de logistiek van uw verpakkingen, waaronder het verwerken van emmers. Het doel van de emmerontstapelaar is het automatiseren van het ontnesten van emmers. Dit is de eerste stap in het optimaliseren van uw emmerverwerking. De emmerontstapelaar is ontworpen voor een groot bereik aan emmers, welke vierkant, rond of ovaal kunnen zijn en met of zonder hengsel. Door gebruik van de emmerontstapelaar voorkomt u dat de emmer aan de binnenkant aangeraakt wordt en kunnen er op deze manier geen bacteriën worden overgedragen.

Eenvoudig af te stellen

De machine telt een aantal verstellingen welke snel en gemakkelijk te gebruiken zijn. Hierdoor bent u binnen no-time gewisseld naar een ander formaat emmer. Er is geen gereedschap benodigd voor de formaatwissel.

Veilig en compact

Vanwege het dichte frame en de verrijdbare veiligheidskap is de machine veilig voor gebruik en ziet deze er ook compact uit.

De emmerontstapelaar is opgebouwd uit een transportband, zijgeleidingen, ontstapelwagen, veiligheidskap en besturing. Door het ontwerp, aandacht voor veiligheid en de materiaalkeuzes is de emmerontstapelaar van van Rijn toe te passen in zowel food-, als non-food omgevingen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen met emmeronstapelaars?

Neem dan nú contact op! Wij horen graag wat voor uitdaging jij hebt met betrekking tot emmeronstapelaars.

Wat onze klanten over Van Rijn zeggen