+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen

Emmersealer

Emmersealers zijn zo ontworpen om vanuit een foliebaan een seal op een verpakking aan te brengen zodat het product volledig van de omgeving kan worden afgesloten.

Emmerseal systemen

Emmersealers zijn zo ontworpen om vanuit een foliebaan een seal op een verpakking aan te brengen zodat het product volledig van de omgeving kan worden afgesloten.

De emmersealers is standaard geschikt voor het sealen van emmers met een afmeting van maximaal 320 x 320 en een hoogte verschil van maximaal 225 mm. De verpakkingen dienen handmatig of automatische onder de sealer geplaatst te worden, waarna deze geseald zal worden.

De toegevoegde extra optie aan de emmersealer is begassen. Begassen kan middels stoom of gas. Door de extra optie toe te voegen verhoogd uw de houdbaarheid van het product. Voor optimale hygiëne bevindt de
gasslang zich aan de zijkant van de emmersealer. De emmersealer is inclusief grondplaat met vaste afsteuning en een RVS tafel frame.

De sealer kan geleverd worden als een tafel model, op een verrijdbaar frame, op een transportband of samen worden gevoegd in een complete afvullijn.

Capaciteit

De aangegeven capaciteit is de theoretische bruto machine capaciteiten en kunnen afwijken door gebruik, product, grootte van de verpakking, stabiliteit
van de verpakking, storingen, onderhoud en andere zaken die van invloed
kunnen zijn.

Lucht- en elektriciteitsaansluitingen

Aansluitspanning : 380V – 3 fase, inclusief 3 meter lange aansluitkabel met stekker met randaarde.
Optioneel zou een 230V- 1 fase machine zijn.
Luchtaansluiting : 6 Bar schone droge lucht, inclusief luchtverzorgings-univoorzien
van luchtdrukregelaar en waterafscheider.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen met emmersealers?

Neem dan nú contact op! Wij horen graag wat voor uitdaging jij hebt met betrekking tot emmersealers.

Wat onze klanten over Van Rijn zeggen