+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen

HYGIËNISCHE DRAAITAFELS EN BUFFERTAFELS

Een draai- en buffertafel zorgt ervoor dat de machinelijn langer kan blijven doordraaien. Een transportband brengt de producten naar de draaiende tafel waardoor er een buffer ontstaat voor de operator en de machine niet te snel afslaat vanwege een volle lijn. Doordat de tafel ronddraait worden de producten steeds naar de operator toegebracht. Hierdoor wordt de efficiëntie van het productieproces en het werkgemak van de operator verbeterd.

Eenvoudig te reinigen buffertafels

Door de RVS constructie en het hygiënische design is de tafel makkelijk te reinigen en zijn er geen verborgen punten waar bacteriën zich kunnen gaan ophopen.

De draai- bufffertafel wordt standaard geleverd met een opstaande rand (zij geleiding). Andere opties kunnen zijn een RVS kap over de motor (indien er met hoge druk wordt gereinigd) en diverse soorten geleide armen.

Standaard formaten draai- en buffertafels

Onze draai-buffertafels worden standaard geleverd in 3 verschillende maten. Ø800 mm-Ø1250 mm-Ø1500 mm.

De draai-buffertafels van Van Rijn zijn standaard leverbaar in de hoogte variërend van 800 mm hoog tot 1200 mm hoog. Ook qua ondersteuning is er de keuze tussen zwenkwielen of stelvoeten.

Combineer draaitafels en buffertafels met transporteurs

De draaitafels en buffertafels van Van Rijn zijn uitstekend te combineren met de hygiënische transporteurs van Van Rijn en de emmerlijnen waarbij de draai- buffertafel gebruikt kan worden al invoer of buffer mogelijkheid.

Voor ieder product hebben we een oplossing en een bijpassend systeem.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

    Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen met draai- en buffertafels?

    Neem dan nú contact op! Wij horen graag wat je logistieke uitdagingen zijn.

    Wat onze klanten over Van Rijn zeggen