+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen
Specials

Kantelmachines

Kantelsystemen op maat gemaakt

De Van Rijn kantelaars zijn in eigen beheer ontworpen en met grote zorg geproduceerd. Ze worden gebouwd volgens de laatste machine richtlijnen en voorzien van alle noodzakelijke veiligheid voorzieningen: veiligheidshek, drukmatten en veilige bediening. Geheel van roestvast staal frame en standaard voorzien van RVS cilinder en voedingsindustrie geschikte hydro unit voor het heffen van kist, krat, trolley of drum. Ook hier houden wij rekening met een hygiënisch en ergonomisch ontwerp.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Neem nu contact op

Kantelaars

Kantelaars voor normwagens

Kantelen

Ontworpen in een goed schoon te maken frame en hydraulisch aangedreven. Heeft als optie een speciale klep om gedoseerd en automatisch te kunnen lossen. Als optie uitgevoerd met veiligheidshekwerk.

Kantelaars voor kisten

Kantelen

Als basis heeft de kantelaar een goed schoon te maken frame en is hydraulisch aangedreven. Heeft als optie een speciale klep om gedoseerd en automatisch te kunnen lossen. Als optie uitgevoerd met een veiligheidshekwerk.

Wil je meer weten over kantelaars?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak! Wij nodigen je graag uit in onze fabriek zodat je direct een beeld hebt van onze mogelijkheden, producten, vakmensen en nieuwste technieken. Maar Uiteraard komen we ook eerst graag naar jou toe.

Projecten met kantelaars waar we trots op zijn

Klanten die we koesteren