+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen

Dekseloplegger

Met de dekseloplegger is het mogelijk om jouw productieproces verder te automatiseren, waardoor de efficiëntie van de gehele lijn verbeterd.

Dekseloplegger voor alle soorten deksels

Van Rijn levert diverse oplossingen voor de logistiek van uw verpakkingen, waaronder ook het automatisch opleggen van deksels. Het doel van de dekseloplegger is het automatiseren van uw emmerverwerkingsproces. De dekseloplegger is ontworpen voor een groot bereik aan deksel te verwerken, waaronder ronde, vierkante en ovale deksels.

Afgestemd op wat jij nodig hebt

De machine heeft een dekselmagazijn die specifiek is per deksel. Deze is gemakkelijk uit te wisselen bij het verwisselen van het formaat deksel door gebruik van snelkoppelingen en sterknoppen. Er is een mogelijkheid om de dekseloplegger te voorzien van een verstelbare dekselmagazijn. Deze is geschikt voor een brede range aan deksels van dezelfde vorm.

Veilig en breed inzetbaar

De machine is voorzien van een lexaan veiligheidskap, zodat de bewegende onderdelen netjes afgeschermd zijn. Door het ontwerp, aandacht voor veiligheid en de materiaalkeuzes is de dekseloplegger van van Rijn toe te passen in zowel food-, als non-food omgevingen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen met dekselopleggers?

Neem dan nú contact op! Wij horen graag wat voor uitdaging jij hebt met betrekking tot dekselopleggers.

Wat onze klanten over Van Rijn zeggen