+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen

Dekselaanroller

Voor het sluiten van emmerdeksels hebben wij de dekselaanroller ontworpen. Deze machine kan worden afgesteld voor alle formaten emmers zodat je altijd over een automatische sluitoplossing beschikt.

Oplossingen voor alle soorten emmerdeksels

Voor het sluiten van de deksels op emmers biedt van Rijn u de oplossing. Onze dekselaanroller zorgt ervoor dat de emmer gesloten wordt met de opgelegde deksel. Het doel van het dekselaanrollen is om ervoor te zorgen dat de deksel goed gesloten wordt op de verpakking. De dekselaanroller is ontworpen voor een groot bereik aan te verwerken deksels, waaronder ronde, vierkante en ovale deksels.

Verstelbare hoogte voor ieder formaat

De machine is traploos in hoogte verstelbaar, waardoor het ombouwen voor een ander formaat zeer snel uitgevoerd kan worden. De hoogteverstelling is voorzien van een handwiel met indicator voor de hoogte. Deze machine kan zowel op een transportband (los of complete emmerlijn) als een stappenbaan worden geplaatst en loopt met dezelfde snelheid als de transportbaan.

Veiligheid voorop

De machine is voorzien van een veiligheidskap die ervoor zorgt dat de bewegende delen zoveel mogelijk afgeschermd worden. Wanneer deze veiligheidskap wordt opgelicht zal de machine uitschakelen, vanwege een veiligheidsschakelaar. Door het ontwerp, aandacht voor veiligheid en de materiaalkeuzes is de dekselaanroller van van Rijn toe te passen in zowel food-, als non-food omgevingen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen met dekselaanrollers?

Neem dan nú contact op! Wij horen graag wat voor uitdaging jij hebt met betrekking tot dekselaanrollers.

Wat onze klanten over Van Rijn zeggen