+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen

Dekselaandrukker voor alle soorten en maten

Onze dekselaandruksystemen zijn geschikt voor ronde, vierkante en ovalen deksels. Met dit systeem is het mogelijk om het aandrukproces te automatiseren. De aandruksystemen zijn eenvoudig af te stellen zodat er met verschillende vormen en maten gewerkt kan worden.

Dekselaandruk systemen op maat gemaakt

Voor het sluiten van de deksels op emmers biedt van Rijn u de oplossing. Onze dekselaandrukker zorgt ervoor dat de emmer gesloten wordt met de opgelegde deksel. Het doel van de dekselaandrukker is om ervoor te zorgen dat de deksel goed gesloten wordt op de verpakking. De dekselaandrukker is ontworpen voor een groot bereik aan te verwerken deksels, waaronder ronde, vierkante en ovale deksels.

Afgesteld op jouw product

De machine is traploos in hoogte verstelbaar, waardoor het ombouwen voor een ander formaat zeer snel uitgevoerd kan worden. De hoogteverstelling is voorzien van een handwiel met indicator voor de hoogte. Deze machine kan zowel aan een tafel worden gemonteerd als op een stappenbaan. Wanneer deze op een tafel wordt gemonteerd, is deze voorzien van een veilige 2-handen bediening. Op een stappenbaan kan deze worden voorzien van een fotocel voor een automatische werking.

De technische expertise van Machinefabriek van Rijn

Bij producten waar geen lucht in mag komen is een kunststof opzetstuk beschikbaar die de lucht vlak voor sluiting eruit drukt. Dit is ook mogelijk wanneer de emmer wordt gevuld met een vloeistof en tot de rand toe vol moet zitten. Door het ontwerp, aandacht voor veiligheid en de materiaalkeuzes is de dekselaandrukker van Machinefabriek van Rijn toe te passen in zowel de food-, als non-food omgevingen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen met dekselaandruksystemen?

Neem dan nú contact op! Wij horen graag wat voor uitdaging jij hebt met betrekking tot dekselaandrukkers.

Wat onze klanten over Van Rijn zeggen