+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen
Procesverbetering in de voeding?

VAN RIJN: EEN HYGIËNISCHE PARTNER IN DE VOEDING

Machines voor de voedingsindustrie

Ben je actief in de voedingsindustrie en zoek je een machine die jouw proces kan optimaliseren? Dan ben je bij Van Rijn aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij vele oplossingen om een op maat gemaakte installatie te leveren.

Wij denken graag met je mee om jouw proces nog sneller, efficiënter en goedkoper te maken. Het is ons vak om daar over na te denken, daar zijn wij dagelijks mee bezig. Dáár zit onze expertise.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem nu contact op

“Hygiëne is, naast ergonomisch ontwerp in de voeding industrie een belangrijke factor. Hygiëne, goed kunnen schoonmaken, onderhouden en bedienen nemen wij uitermate serieus. Met onze ervaringen kunnen wij u een goede oplossing bieden.”

Wat onze klanten over ons zeggen

Van Rijn maakt al meer dan 50 jaar machines en installaties voor de voedingsindustrie. Van afvullen tot bufferen, van transporteren tot mengen, van doseren tot opvoeren, van elevatoren tot peen sorteertrommels en van transport- tot trogbanden.

Wil je meer weten over onze producten en diensten?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak! Wij nodigen je graag uit in onze fabriek zodat je direct een beeld hebt van onze mogelijkheden, producten, vakmensen en nieuwste technieken. Maar Uiteraard komen we ook eerst graag naar jou toe.

Klanten die we koesteren