+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen
Procesverbetering in de Visserij?

VAN RIJN: EEN BETROUWBARE PARTNER IN DE VISSERIJ

Machines voor de visserij

Zoek je een oplossing om jouw vis snel en efficiënt te verwerken? Aan boord of aan wal? Wij hebben de ideale oplossing voor je. Met meer dan 50 jaar ervaring in de visserij en het maken van speciale machines durven wij te zeggen dat we een specialist zijn en een vracht aan ervaring bezitten.

Wij maken machines en bedenken oplossingen voor alle vissoorten zoals rond- en platvis, paling, makreel, haring, zalm, tong, schol en meer. Of de verwerking nu op het schip of aan wal plaatsvindt, wij bedenken samen met jou de meest efficiënte oplossing. Voor iedere denkbare situatie hebben wij óf een standaardmachine of bedenken we in samenwerking met jou een aangepaste machine.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem nu contact op

“We denken niet alleen na over de meest efficiënte manier van visverwerking maar ook aan de ergonomie en hygiëne. Ze zijn zo ontworpen dat de machines eenvoudig en zeer goed zijn schoon te maken én te onderhouden.”

Wat klanten over ons zeggen

Van Rijn maakt al meer dan 50 jaar machines en installaties voor de visserij industrie. Wij maken machines voor alle vissoorten zoals rond- en platvis, paling, makreel, haring, zalm, tong schol.

Wil je meer weten over onze producten en diensten?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak! Wij nodigen je graag uit in onze fabriek zodat je direct een beeld hebt van onze mogelijkheden, producten, vakmensen en nieuwste technieken. Maar Uiteraard komen we ook eerst graag naar jou toe.

Klanten die we koesteren