+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com
Procesverbetering in de chemie?

Van Rijn: een veilige partner in de chemie

Van vloeistof tot poeder

In de chemische industrie hebben wij diverse machine geleverd voor het vullen en sluiten van diverse verpakkingen met diverse vloeistoffen of poeders. Hier vullen en sluiten wij vele emmers, blikken jerrycans, schotels en zakken met diverse oliën soorten, verven, harslijmen, B component harders, cementlijmen, poeders en poederlijmen. Ook in de chemie hebben wij onze sporen verdiend en kunnen wij je helpen met de beste machines. Vertel ons wat je uitdaging c.q. probleem is en wij bedenken de beste, meest efficiënte oplossing

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Contact opnemen

“Wij hebben diverse transportbanden, recht, bocht, opvoer of liftsystemen voor transport op verschillende niveaus. Met onze opvoerbanden of liftsystemen zorgen wij ervoor dat jouw chemisch product op de juiste plek komt”

Wat onze klanten over ons zeggen

“Werk je met explosiegevaarlijke stoffen? Onze machines kunnen voldoen aan de normen van de ATEX. Wij hebben zelfs een speciale doseerklep ontwikkeld die geschikt is voor ATEX vloeistoffen”

Van Rijn projecten waar we trots op zijn

Wil je meer weten over onze producten en diensten?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak! Wij nodigen je graag uit in onze fabriek zodat je direct een beeld hebt van onze mogelijkheden, producten, vakmensen en nieuwste technieken. Maar Uiteraard komen we ook eerst graag naar jou toe.

Klanten die we koesteren