+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com
Procesverbetering in de bloemen?

VAN RIJN: EEN PARTNER WAAR JE OP KUNT BOUWEN

Bloemen

Wil jij de bloemen of planten sneller en efficiënter uit je magazijn en op transport krijgen? Kosten besparen op je personeel en het aantal fout afleveringen drastisch verminderen? Dan denken wij graag met je mee!

Wij hebben expertise opgebouwd in verschillende industrieën ook in de bloemenhandel in het transporteren en verdelen van bloemen en planten. Wij kunnen ervoor zorgen dat met minder personeel de bloemen sneller uit je magazijn op transport komen. Daarbij zorgen we niet alleen voor de fysieke stroom maar eventueel ook voor de data koppeling met je ERP systeem.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

“Met minder personeel jouw bloemen en planten sneller en efficiënter uit je magazijn op transport. Wij bouwen de oplossing voor je.”

Wat onze klanten over ons zeggen

“Hoe klein of groot je uitdaging is, samen komen we tot een oplossing. Van Rijn maakt namelijk al meer dan 50 jaar machines op maat speciaal voor bloemen en planten”

Wil je meer weten over onze producten en diensten?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak! Wij nodigen je graag uit in onze fabriek zodat je direct een beeld hebt van onze mogelijkheden, producten, vakmensen en nieuwste technieken. Uiteraard komen we ook graag naar jou toe.

Klanten die we koesteren