+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com | nlen
Procesverbetering in de bloemen?

VAN RIJN: EEN PARTNER WAAR JE OP KUNT BOUWEN

Transportsystemen voor bloemen

Wil jij de bloemen of planten sneller en efficiënter uit je magazijn en op transport krijgen? Kosten besparen op je personeel en het aantal foute afleveringen drastisch verminderen? Wij denken graag met je mee!

Wij hebben jarenlange expertise opgebouwd in de bloemenhandel. Zowel in het transporteren en het verdelen van bloemen & planten. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij met minder personeel de bloemen sneller uit je magazijn & op transport kan krijgen. Daarbij zorgen we niet alleen voor de fysieke stroom, maar eventueel ook voor een datakoppeling met je ERP systeem.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem nu contact op

“Met minder personeel jouw bloemen en planten sneller en efficiënter uit je magazijn op transport. Wij bouwen de oplossing voor je.”

Wat onze klanten over ons zeggen

“Hoe klein of groot je uitdaging is, samen komen we tot een oplossing. Van Rijn maakt namelijk al meer dan 50 jaar machines op maat speciaal voor bloemen en planten”

Wil je meer weten over onze producten en diensten?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak! Wij nodigen je graag uit in onze fabriek zodat je direct een beeld hebt van onze mogelijkheden, producten, vakmensen en nieuwste technieken. Uiteraard komen we ook graag naar jou toe.

Klanten die we koesteren